polterabend

Jeg beklager stilheden de sidste par dage. Jeg har haft mega travlt med at arrangere min søsters polterabend i lørdags, som I måske har set på Instagram? Jeg tænkte, at jeg vil fortælle, hvad vi lavede, så I måske kan bruge det til inspiration, hvis I selv skal arrangere en polterabend. :)

Morgen: Vi overraskede hende 08.30, hvor vi kom brasende ind i lejligheden med musik for fuld udblæsning, mens hun stadig lå og sov… Hun blev mega overrasket, haha!

Formiddag: Derefter tog vi ud til GoMonkey i Søborg, som er en klatrepark. Vi klatrede i træer med de vildeste forhindringsbaner og prøvede svævebaner. Det var virkelig sjovt, MEGA grænseoverskridende og klart noget jeg kan anbefale, hvis I selv skal arrangere en polterabend. Frokosten (hotdogs) sørgede de for på stedet, hvilket også var et stort plus, at vi ikke skulle tænke på det.

Eftermiddag: Dagens andet event var GoBoat. Vi havde lejet to både i to timer og sejlede ellers bare rundt i kanalerne, hørte musik, spiste medbragte godter og drak bobler. SÅ hyggeligt! Generelt er jeg stor fan af, at man både laver noget aktivt og noget mere stille og roligt i løbet af en polterabend. Så har man også har tid til at snakke sammen.

Aften: Til slut tog vi hjem til min søsters veninde, hvor vi havde pyntet fint op og bestilt mad fra Homemate. Maden er færdiglavet og skal bare varmes i ovnen i 15 minutter. De har en menu, hvor man får 3 retter til en kuvertpris på kun 140 kr. og maden er virkelig lækker. Klart noget jeg vil huske til en anden gang.

Quiz: Derudover havde vi lavet en “Hr & Fru” quiz, hvor hendes kommende mand havde svaret på 20 spørgsmål. Hun skulle så gætte, hvad han havde svaret. Det var ret sjovt – specielt fordi vi havde fået ham til at svare på spørgsmålene på video. Vi havde fundet inspiration til quizzen HER. For hver tredje spørgsmål hun svarede rigtig, skulle alle os andre tage et shot og hvert tredje forkert, skulle hun selv tage et. Det var ret festligt og en god opvarmning til den bytur, som vi sluttede af med, hvor vi dansede til langt ud på natten. Alt i alt var det en virkelig hyggelig dag og vigtigst af alt var min søster SÅ glad for det hele. <3 Vi var jo også bare mega heldige med vejret.

Hvad er det sjoveste, I har prøvet til en polterabend? Er der noget specielt I selv kan anbefale? :)