cafe-kbh

Jeg startede dagen ud med brunch med to gode veninder, Marie-Louise og Mia, som jeg har kendt i næsten 10 år efterhånden. Vi har læst til designere sammen.

baby-gave Marie-Louise blev mor til lille Sylvester for 3 måneder siden og nu venter Mia sig også… Juhu! Hun er faktisk halvvejs allerede. Jeg elsker, at flere og flere af mine veninder får børn. Lily får så mange søde små legekammerater. <3 Vi havde købt denne lille dragt til hende, så I kan nok selv gætte, hvad hun venter. Så spændende altså!

brunch-hellerup

Vi var på Wulff & Konstali i Hellerup. Jeg har efterhånden været der nogle gange og kan varmt anbefale stedet, hvis I endnu ikke har prøvet det. Man sammensætter selv sin brunch ud fra en masse forskellige små retter. Så lækkert!

friends

Både Marie-Louise og jeg havde ladet babyerne blive hjemme. :) Så det var ren pigehygge uden afbrydelser, haha…

morfar-og-lily

Efterfølgende kom min søde far forbi. Han havde ryddet op på loftet og afleverede derfor et kæmpe læs med alt mit gamle legetøj… Jeg skal lige have sorteret i det, men det bliver lidt sjovt, at Lily måske kan få glæde af det. Hun er desværre blevet sløj og har haft feber de sidste par dage. Først var det aftagende, men her til eftermiddag steg den lidt igen… Så synd altså. Håber snart hun er frisk igen. Synes godt man kan se det i hendes øjne, at hun ikke er helt på toppen.

lilymus

Min gamle dukkevogn er allerede godkendt. ;) Hihi… Synes hun ser så stor ud på det her billede. <3

kager

For en times tid siden kom vores underbo op med hjemmelavede kager, mums! Så hyggeligt… Elsker godt naboskab. <3

dress

Jeg har en kjole på i dag, som jeg også havde på til bryllup forrige år. Elsker den slags kjoler, som både kan bruges til hverdag og fest afhængig af sko og tilbehør. :)