sommerkjolepleated-dresspink-dresschanel-backbackkjole-tl-bryllup

God eftermiddag allesammen. <3 Ih, hvor er det bare dejligt, at sommeren er kommet og man kan hoppe i lette kjoler og bare ben. På en eller anden måde synes jeg, det er lettest at klæde sig på om sommeren, selvom lag på lag i efteråret nu også kan noget. Outfittet her er fra i går, hvor jeg havde en ny kjole og denimjakke på, som jeg købte i sidste uge. Elsker kombinationen af pink og denim. Og så kan I garanteret spotte noget andet nyt…? Jeg købte nemlig en souvenir med hjem fra Paris af den lidt større slags. :)

Jeg har længe haft et godt øje til rygsækken fra Chanel og da jeg så den i levende live, kunne jeg ikke modstå fristelsen. Generelt synes jeg, at rygsække som denne er god til at tone et feminint outfit ned og give det kant. :) Det gav et sug i maven at køre kortet igennem, men jeg er sikker på, at den bliver en favorit i garderoben. Nu vil Lily og jeg smutte ud i det dejlige vejr og mødes med en af mine barndomsveninder til hygge i Fælledparken. Kan I også have en dejlig dag. <3

Reklame links: 1. Asos/HER, 2. Chloé/HER, 3. Warehouse/HER, 4. Gant/HER

clothes