familiesennepsmarkwhite-dresshvid-kjolechloe-bagrapsmarkhat

Reklame links: kjole/Nly HER, hat/Asos HER & taske/Chloé HER

Godmorgen allesammen. Har I haft en dejlig pinse? Her har den stået på både arbejde med bloggen, arbejdsdag i andelsforeningen og videoredigering – jeg har hele to styks på vej og den første kommer online senere i dag. :) Der blev også tid til lidt familiehygge, da vi sluttede pinsen af med en hyggelig frokost hos min mor i Nordsjælland.

Jeg elsker København, men jeg elsker også at være hjemme, hvor jeg kommer fra. Der er altså noget dejligt ved store åbne marker og jeg bilder mig ind, at luften føles renere. ;) På vejen hjem stødte vi på denne fine gule rapsmark og det kunne jeg selvfølgelig ikke lade gå ubemærket hen, haha… Det er noget af det smukkeste, jeg ved.

Jeg var hoppet i en hvid kjole, jeg købte i sidste uge. Den er så dejlig luftig at have på. Jeg har den i en str. 34 og den passer ganske fint, men af en eller anden mærkelig grund, følger tøjets længde altid størrelsen. Som designer har det altid undret mig, da man ikke automatisk er hverken lavere eller højere, fordi man bruger en bestemt størrelse.

Det er som om, at str. 34 ofte er lavet til kvinder på 160cm og str. 42 til dem på 180cm. Så den er altså lidt til den korte side til mig og jeg er 174cm høj, hvis I undrer jer. Så jeg burde nok have købt den i str. 36, men skidt pyt – det er jo sommer for søren da og stængerne skal luftes. ;) Den findes i øvrigt også i tre andre fine farver og i en nederdel.