roed-kjolebabybloggereboyshotdogrockpaperdresseshundflowersbash-parishappy-babyveganer-hotdogbashbaggaardhvid-kjole-baby

I går var vi til fødselsdag hos min kære veninde, Cathrine. Hun holder altid de dejligste fødselsdage… Stemningen er afslappet og hyggeligt – næsten lidt receptionsagtigt, da hun ofte lægger op til, at man kan dumpe ind efter arbejde, når det lige passer. Hun havde lejet en retro pølsevogn til anledningen, som serverede de lækreste hotdogs med alverdens tilbehør. Det var altså et hit. Og fødselaren havde endda sørget for, at der også var “pølser”, til dem der ikke spiste kød… Blæret. :)

Jeg var hoppet i en ny kjole, som jeg faktisk har været på jagt efter i et godt stykke tid. Den er fra Ba&sh, men fra sidste års kollektion. Den blev udsolgt, inden jeg kunne nå at blinke med øjnene, men forleden faldt jeg over den på Ebay, juhu… Sidste år havde jeg også en rødblomstret kjole på til hendes fødselsdag. Højgravid og kun 3 uger før jeg fødte. -Se bare HER. I år er det Cathrine, der bærer rundt på en lille guldklump i maven og jeg kunne ikke være mere lykkelig på deres vegne. ♥