koneklubben2154

Billeder af Koneklubben gennem årene 

Det seneste års tid har Koneklubben aka Emily, Acie, Cathrine og jeg arbejdet på at skrive en helt særlig bog. Jeg har hintet om den flere gange uden egentlig at fortælle, hvad det drejer sig om. Som I nok ved, er vi alle fire blevet gift inden for de seneste to år og det har været et emne, der har fyldt og optaget meget og mange på vores respektive blogs. Derfor kom vi på idéen om at skrive en bryllupsbog.

Kort fortalt er det en bog, som vi godt selv kunne have brugt, inden vi skulle planlægge vores egne bryllupper. Hvis vi selv må have lov at sige det, så synes vi faktisk, den er blevet særdeles god og glæder os HELT vildt til at dele den med jer, når den udkommer til efteråret. Vi har lagt enormt meget arbejde og energi i den og her til formiddag har vi endelig sendt den til godkendelse hos forlaget… Ih, jeg er så spændt. Nu ved I, hvad det handler om det dér bogprojekt, jeg har hintet så meget om, og jeg skal nok fortælle meget mere, når vi nærmer os lanceringen.