breakfastkoneklubben

Koneklubben “on the loose” ♡ – Emily, Cathrine & Acie.

mulesbreakfast-copenhagen

Morgenmadshygge i baggården hos caféen Sonny.

hanne-blochmorgenmad-sonnygule-sko

Min favorit – er vild med den varme gule farve :)

flattered-shoes

Designeren selv ;)

avocadomad

Jeg får ofte spørgsmålet: “Savner du ikke at have kollegaer, når du arbejder alene som selvstændig?“… Nej, det gør jeg ikke. Slet ikke faktisk. Jeg sidder ikke alene derhjemme dagen lang, men er ofte til møder, ude og tage billeder eller filme, til photoshoots eller andre begivenheder i forbindelse med bloggen. Og så mødes jeg også med mine “kollegaer” ganske ofte, for sådan nogle har jeg faktisk også. :)

Den ene kender mange af jer allerede. En temmelig sej én af slagsen, som netop har lanceret sin første skokollektion for det svenske mærke Flattered. Det blev fejret i den hyggeligste baggård på caféen Sonny i går morges med et hav af andre “kollegaer”. Emily og jeg har kendt hinanden, siden vi startede vores blogs for cirka 9 år siden og hun er den type kollega, der også er blevet en veninde. Jeg synes, det er sådan et sejt samarbejde, hun har indgået og nogle virkelig fine sko, hun har designet. Tillykke, søde Ems. ♡