baby-girl

Familiefoto ♥

havefestsommersalatgul-kjolegadekryds

“Fætter” Boogie, som vi kalder ham… Min svoger og svigerindes søde gadekryds

4l3a0793kaninerrabbit

Man skal lige lære ikke at hive kaninerne i ørerne :)

lagkage-med-rabarberkagebaby-1-aar

Mine svigerforældre har bygget en sandkasse, som Lily kan lege i, når hun er der. Så hyggeligt og betænksomt. :) Den er lavet af brædderne fra min svoger og svigerindes gamle tømmerflåde. Lidt sjovt. 

broedresalat

Forleden var vi til min svigermors fødselsdag. Mine svigerforældre har bare den hyggeligste have med masser af blomster, gamle træer, køkkenhave og hyggelige kroge hist og her. Derudover er det lidt som en lille bondegård midt i et villakvarter, da de både har kaniner, høns og bier. Det var også her, vi fejrede Lilys barnedåb efter kirken tilbage i september. Når vi besøger dem, får jeg endnu mere lyst til selv at få en have. Lily ELSKER virkelig at være ude, hive små Bellis op af græsplænen og gå på opdagelse i to hænder. Det smitter helt klart af på både Christoffer og mig, men vi kan ikke rigtig finde ud af, om vi mon er klar til at flytte… Det må tiden vise, hvis det helt rigtige hus eller grund dukker op. For nu låner vi vores forældres haver, så ofte vi kan komme til det. Det er nu også skønt – så slipper man for selv at slå græsset, haha… ;)