influenter

Cana, Mette Marie, Sneglen & mig.

croissants

Sneglen havde købt croissanter, haps!

photo-shootconfetti-cph

Vores dygtige & søde agent, Christina Barré.

sneglcille

God eftermiddag, allesammen. Jeg har været i Hornbæk hele formiddagen og skyde nye billeder til Confettis hjemmeside. Det føles meget godt, at vi nu udskifter billederne, da jeg er super højgravid på vores nuværende forside… De blev faktisk skudt kun fem dage, før jeg fødte. :) Selvom jeg elskede min store mave, er det rart med lidt fornyelse og nogle billeder der repræsenter, hvor vi hver især er i dag.

Vi mødtes i Cecilies nye hus i Hornbæk, hvor hendes mand og fotograf, Michael Falgren, skød billederne i deres køkken. De har købt et charmerende gammelt hus, der skal renoveres fra kælder til kvist. Jeg synes, det er så sejt, at de er hoppet ud i sådan et omfattende projekt og selvom der er lang vej igen, man kan allerede nu fornemme, at det bliver super fedt. De har deres egen Instaprofil @sneglehytten, hvis I vil se, hvad de har gang i. :) Cecilie skriver også en del om det på sin blog.

Nu hvor jeg linker til Cecilie, kom jeg til at tænke på en besked, som jeg modtog forleden. Den opstod i relation til det indlæg, jeg delte fra Emily Salomons event. Det vil jeg gerne sætte nogle ord på. Det er nemlig ikke første gang, jeg har fået sådan en kommentar… Den lød således: “Er det ikke svært at være kollegaer og veninder, når man reelt også er konkurrenter?“. Jeg kan godt forstå, at spørgsmålet opstår, for helt ærligt så er misundelse og konkurrence desværre en generel problematik blandt især kvinder.

Det er så ærgerligt, synes jeg. Jeg er stor fortaler for, at vi skal støtte op og få det bedste frem i hinanden. Jeg er af den overbevisning, at det aldrig kan gå ud over mig, at hjælpe andre på den ene eller den anden måde. Tværtimod. Mine forældre har altid lært mig, at det man giver, får man dobbelt igen. Jeg faldt over følgende ordsprog i Isabella Thordsens story i dag: “Supporting another’s success will never dampen yours“. Det kunne ikke siges mere præcist.

Jeg ser efterhånden en hel del andre bloggere både i arbejdsøjemed og privat. De er mine kollegaer og flere er blevet mine veninder. Jeg er f.eks. både glad og stolt over, at være i netværk med Mette Marie, Cecilie og Cana og ikke mindst Koneklubben aka Emily, Acie & Cathrine. De inspirerer mig på hver deres måde, er blevet veninder frem for kollegaer og selvfølgelig vil jeg gerne støtte op om, det de laver. Der findes ikke en bestemt mængde succes i verden og man kan derfor ikke stjæle den fra hinanden. :) Derfor vil jeg gerne slå et slag for, at vi kvinder skal blive bedre til at hjælpe hinanden op og lade være med at sammenligne… “Comparison is the thief of joy“.