daniel-wellington4l3a4906dw-urblogger

Marie Marie Marolle… Vi vil gerne bede om godt vejr på søndag, tak. Vi skal nemlig holde Lilys 1-års fødselsdag og havde egentlig planlagt, at det skulle foregå udendørs. Vejret i Danmark er altid uforudsigeligt, men ser man tilbage på den seneste måned, virkede det ikke som så stort et sats at invitere til fest i det grønne. Lige indtil vi tjekkede vejrudsigten for et par dage siden, som nu viser heldagsregn… Shit! Så vi er ved at finde ud af, hvad søren vi skal stille op.

Jeg er også hoppet i de lange bukser og en jakke i dag for at kunne holde varmen. Som I nok kan fornemme, er jeg ret stor fan af simple outfits. På en eller anden måde føler jeg mig bare bedst tilpas i den slags. Så kan man altid kombinere med fine accessories som en lækker taske, et par pæne sko, fine smykker eller et fedt ur, der lige kan sætte prikken over i’et. Apropos ur så gælder min Daniel Wellington rabatkode altså stadig. Den er “CHRISTINA”, giver 15% og kan bruges på alle deres ure. Jeg er vild med deres minimalistiske designs – de går ligesom både til hverdag og fest og så har de så mange remme at vælge mellem, så man hurtigt kan skifte udtryk på sit ur. Bare et lille tip – hvis I er på udkig efter et fint ur.

Reklame links: ur/Daniel Wellington HER, jeans/Levi’s HER, jakke/Moves HER, T-shirt/ HER, taske/Mango HER

daniel-wellington-rabatkode