ganni-kjolemadklubben-oesterbro

Den nye “Madklubben” på Østerbro

aksbaby-girl

Lily var så fin i en nederdel, hun fik i gave til sin fødselsdag

amiliemadklubben-kbhsoester

Min dejlige storesøster

babyleather-bag-markberg

Jeg var hoppet i blomstret kjole fra Ganni, gammel blazer fra Zara og en af de tasker, jeg har designet for Markberg – find den HER

madklubbenfaetter-kusine

Lily er så heldig at have fire fætre og en kusine, som altid gerne vil lege med hende ♡

markberg-bag

Find tasken HER

I går havde min dejlige storesøster fødselsdag og det fejrede vi på Madklubben på Østerbro. Selvom vi bor utrolig tæt på, var det første gang, jeg besøgte stedet… Faktisk er det ikke helt rigtigt, for jeg har været der før, men sidste gang for ca. 10 år siden var kjolen noget mere lårkort, jeg klamrede mig til gelænderet, da jeg gik op af trappen blandt en masse fulde mennesker, klistrede gulve og høj musik… Dengang hed det Park og var en natklub. ;) Nu var det blevet forvandlet til en super lækker restaurant med mennesker i pænt tøj, lounge-musik og den smukkeste indretning. Maden var også virkelig lækker. Det var bestemt ikke sidste gang, jeg besøgte stedet.

Min søster og hendes kæreste skal jo snart giftes og jeg er mega spændt på deres bryllup. Jeg har som sagt fulgt en hel del med i processen, været med hende til skrædderen, hjulpet med at lave invitationer, osv. Nu er der kun 10 dage tilbage til den store dag. :) Jeg har desuden endelig fundet den kjole, jeg skal have på og den er bare så fin. Glæder mig til at vise jer den. Skal I til nogen bryllupper i år? I så fald – hvad skal I have på? :)