cmore

Få 2 måneders gratis abonnement hos C More HER & deltag i en konkurrence om 6 måneders abonnement og en lækker gourmetkurv længere nede i indlægget

Vores baggård er virkelig lille, men til gengæld super hyggelig. Den er fuld af grønne planter, blomster i krukker og et par små kroge med borde, bænke og gasvarmere til de kølige sommeraftener. Vi sætter os ofte derned og spiser aftensmad og nogen gange sidder jeg også dernede og arbejder, mens Lily sover i vognen. Jeg er nok lidt en hønemor og jeg vænner mig aldrig til at lade hende sove alene i gården. ;)

lanternercmore-streaming

Forleden da vi ikke gad at lave mad, bestilte vi pizzaer, lavede popcorn og satte os derned for at se film med tæpper og puder, mens Lily sov i sin klapvogn. Jeg elsker spontante date-aftener og det var bare mega hyggeligt… Indtil det begyndte at regne, LIGE som vi havde sat os til rette. Våd pizza og splattede popcorn er bare ikke særlig spændende, haha… Så vi bar det hele op i lejligheden og lavede picnic i stuen i stedet. :) De seneste uger har jeg haft mulighed for at teste C More, som er en streamingtjeneste med alverdens film og serier, hvilket også var det vi brugte, da vi havde date-night forleden.

cmore-serier

Derudover har jeg benyttet C More, når jeg har haft brug for lidt mig-tid. :) De har nemlig rigtig mange gode tøseserier. Senest har jeg set “Sweetbitter” – en serie om en ung kvinde, der flytter til New York, får job på en restaurant og bliver draget af nattelivet. Den minder mig lidt om “Sex & the City”. Man får nemlig fornemmelsen af selv at bo i byen og følger hendes liv på godt og ondt fyldt med både drama og kærlighed. Jeg har stadig et par episoder til gode, men indtil nu er jeg stor fan af serien. Den er heller ikke så tøset, at man ikke kan lokke sin bedre halvdel til at se med. ;)

Derudover har C More præmiere på serien “Vida” i morgen og den tror jeg også, jeg er nødt til at se. :) Den skulle efter sigende være meget ala “Orange is the New Black”. Kort fortalt skulle den handle om to søstre, der bliver bragt sammen efter deres mors død. De finder tilbage til deres gamle barndomskvarter i Los Angeles og opdager, at deres mor åbenbart var gift med en kvinde.

popcorn

Efter at have brugt det i en måneds tid, kan jeg kun sige, at C More fungerer fuldstændig upåklageligt, er nemt og overskueligt og så vil jeg vove at påstå, at de har lidt for enhver smag. Hvis I mangler inspiration til gode film, vil jeg anbefale jer at smutte forbi Cana – hun har nemlig lavet en liste med 10 forslag til en date-night HER.

GIVEAWAY: Som en lille lørdagsgave, kan I få 2 måneder gratis abonnement HER. Derudover kan I deltage i konkurrencen om 6 måneders streaming hos C More og en lækker gourmetkurv. For at deltage skal I skrive i kommentarfeltet, hvilken serie fra C Mores udvalg, I helst vil se i aften… :)