4l3a62224l3a62644l3a62434l3a62724l3a6221

Reklame link: kjole/By Malina HER

I lørdags blev min kære storesøster gift og sikke en dag. Udover sit eget bryllup, må det næstbedste være, når ens søskende bliver gift. Det var sådan en fantastisk dag og jeg er stadig helt høj på alle oplevelserne. Jeg har taget en masse billeder, men til at starte med, får I min kjole at se, når nu jeg har talt så meget om den. :)

Jeg var nemlig hoppet i en smuk maxikjole fra By Malina. Jeg er vild med den gule farve og det florlette silke. Den var en anelse mere nedringet, derfor gav jeg den altså et par sting, så jeg ikke skulle sidde og holde øje med, om jeg flashede attributter under middagen. Jeg følte mig lidt som Belle fra Skønheden & Udyret og det er vel aldrig dårligt at føle sig som en Disney-prinsesse, hihi…. :) Glædelig mandag til jer alle.