tynd-laptop-hp

Man siger, at kvinder der kommer tilbage fra barsel, er de mest effektive og nu forstår jeg hvorfor. Jeg siger jer – man lærer at være effektiv, mens tid er. Lily sover i alt 2-3 timer i løbet af en dag og aldrig har jeg nået så meget på så kort tid, haha… Det er lidt forskelligt, om hun sover til middag i sin seng eller klapvogn, men hun sover bare bedst udenfor, så hvis vejret tillader det, putter jeg hende ofte i klapvognen. Når hun så er faldet i søvn, sætter jeg mig enten på en café eller i gården og arbejder.

smoothiebaby

Jeg har længe været på jagt efter en mindre computer, som var nem at have med på farten, når jeg f.eks. skulle til møder, ud at rejse eller arbejde udendørs, mens Lily sover. Jeg blev for nylig spurgt, om jeg ville teste den nye HP Spectre 13 og det var jeg ikke længe om at takke ja til. Først og fremmest har den nemlig lige den størrelse, jeg efterspurgte – bare 13,3 tommer og derudover er den 1,04 cm tynd. Den er altså lille, handy og så vejer den kun 1,1 kilo.

lille-laptophpspectre13

Den har et 4K touchscreen display og det er faktisk verdens tyndeste af sin slags. Skarpe kanter, et minimalistisk og strømlinet design i hvid og guld. For at være ærlig, er designet lige så vigtigt for mig, som funktionalitet. Jeg behøver nok ikke sige så meget, for I kan jo selv se den – er den ikke pæn? :) Den har indbyggede B&O højtalere, så lyden fejler bestemt heller ikke noget. Desuden har den 8-timers batteritid og ”fast charge”, så man kan lade den 50% op på bare 30 minutter. Den har også ansigtsgenkendelse, så man kan simpelthen bare kigge ind kameraet og så låser den selv op.

Jeg har testet den gennem de sidste 2-3 uger og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Alt i alt synes jeg, den har super mange fede features og så opfylder den ligesom alle de krav, jeg havde til en lille og handy computer. Jeg kan give min varmeste anbefaling af HP Spectre 13, hvis I er på jagt efter en af samme slags som mig.