4l3a7542

Ferieuniformen – oversize skjorte, stråtraske og sandaler… :)

4l3a74934l3a7476

Lily lærte at gå for 3 uger siden, men man kan virkelig mærke, at hun er blevet bedre til det på denne ferie. Hun løber afsted… – Falder, rejser sig op og løber videre igen. :)

4l3a7458

Hjemmelavet chokoladekage, mums…

4l3a7528

…En ny yndlingsbikini fra H&M

4l3a7464 4l3a75154l3a7499

Christoffer og hans bror, Mathias, dystede om, hvem der kunne kaste længst :)

4l3a7406

Den smukkeste solnedgang fra vores hus hver aften

Vores ferie i Gilleleje lakker mod enden og i morgen drager vi mod København. Det har været sådan en skøn uge, og dejligt med en ferie, hvor dagsordenen har været at lave så lidt som muligt. :) Heldigvis har Christoffer en uge tilbage af sin ferie, som vi vil bruge derhjemme og opleve dele af København, som vi normalt ikke har tid til, tage på stranden og ellers bare hygge og kunne være spontane…

Jeg håber, jeg kan få optaget en ny vlog inden længe. I er en del, der har efterspurgt lidt nyt på Youtube kanalen og det er jeg selvfølgelig glad for at høre. Ikke mindst vil jeg sige tak til alle jer, der har nomineret mig til Guldtuben. Jeg er meget glad og beæret over, at I har tænkt på mig i den sammenhæng, selvom jeg stadig er en lille fisk i Youtube-havet, haha…  Kan I have en rigtig dejlig aften – jeg vil smutte ned og være lidt social, inden turen går hjem i morgen formiddag. :)