baby-shower-dreng baby-shower-pynt

Vi havde pyntet op med guirlande fra Panduro Hobby og service fra Søstrene Grene. :) 

baby-bingo-template

Vi havde forberedt forskellige lege. Den ene var “baby bingo”, som gik ud på, at Mia skulle udfylde alle felterne på en plade med ord, som hun forbandt med “baby” – f.eks. ble, sutteflaske, barnevogn, osv. Samtidig skulle alle vi andre udfylde en plade, med hvad vi troede, hun ville skrive. Derefter læste Mia sine svar op og så skulle vi se, om nogen havde en række eller blot hvem der havde flest rigtige. Jeg har modificeret vores template lidt, så I også kan bruge den, hvis I har lyst. Download den HER

mad-til-baby-showerbaby-shower-gaver

Hendes lille dreng er allerede meget forkælet. :)

baby-shower-ideer

Vi havde også købt photo booth rekvisitter i Søstrene Grene. Ret hyggeligt at have til billeder. Der findes også et enormt udvalg på Ebay, hvis man har tid til at vente på leveringen.

baby-shower-lege

Derudover havde jeg lavet en template, som alle gæsterne skulle udfylde med gæt på barnets vægt, fødselsdag osv. Den kan I også downloade HER i en lidt anden version uden navnet “Mia”. :)

veninder-for-livet

De her to. <3 Mia, Marie-Louise og jeg har været veninder i 10 år efterhånden. Vi mødtes, da vi læste til designere. Vi har festet, rejst sammen og om en måneds tid er vi alle mødre. :) Vildt.

I går holdt vi babyshower for min veninde, Mia. Det var simpelthen sådan en hyggelig dag. Man kan sige meget om babyshowers og alle de amerikanske traditioner, vi har taget til os i Danmark, men jeg synes altså, det er en super dejlig anledning til at samle alle veninderne og familie, storhygge og forkæle den kommende mor, inden baby kommer til verden.

Som I måske har set på Insta story, blev Mia meget overrasket. Hun troede bare, vi skulle pigehygge og havde endda selv medbragt en jordbærkage, haha… Som I måske også har set på Instagram, havde jeg bagt to kager til anledningen. Der kommer opskrift på bloggen i morgen. Kan I have en dejlig eftermiddag. Jeg vil smutte ned i vuggestuen og hente Lily. :)