4l3a9045

Mens jeg skriver dette indlæg, kan jeg høre strikkepindene piske afsted. Min mor er igang med en stribet lille cardigan til Lily – det heldige asen. Det føles dog lidt skørt at kigge over på garnnøglet, mens jeg sidder her i 31-graders varme. Vi er netop ankommet til Mallorca. Vores første pigetur bare os tre. Eller – det er ikke helt sandt, for Lily var faktisk med i Rom sidste år – hun husker nok ikke meget, da jeg forestiller mig, at der er ret mørkt derinde på den anden side af navlen. :)

Min mor og jeg har altid rejst meget sammen bare hende og jeg. Jeg er min mors eneste barn og jeg tror det har medvirket til, at vi er blevet ekstra tætte. Både da min mor og far stadig var gift og efter jeg mødte Christoffer, har vi rejst sammen alene. Ren pigehygge på højeste plan… ♡ Jeg elsker vores ferier sammen og det er endnu mere specielt i år, nu hvor Lily er med.

Vi har nogen hyggelige traditioner og samme skøre humor. F.eks. køber vi altid lokale snacks og spiser dem på terrassen eller hotelværelset om aftenen, mens vi spiller yatzy. Og så dyster vi altid om, hvem der kan holde hælene længst over vandoverfladen ved kun at svømme med hænderne, når vi er sydpå. :) Rejser I også alene med jeres mødre og har I nogen sjove, skøre eller hyggelige traditioner, når I er afsted?

Hvis I har tips til hvad man skal se, hvor man skal spise (gerne vegansk/vegetarisk) og hvor man skal shoppe på Mallorca, vil de blive modtaget med kyshånd. :)

4l3a9032