modebloggeroutfithoer-shorts

Godmorgen allesammen. Ferien er ved at være slut og i dag drager vi mod Danmark igen. Det har været sådan en dejlig uge. Jeg har virkelig nydt at have så meget tid sammen med min mor og Lily. Det har simpelthen været så hyggeligt. Vi har lavet alt og ingenting… Været ude og opleve og bare daset. Jeg har fået ladt batterierne op og er klar til at komme igang med nye, spændende projekter. Så derfor må I endelig byde ind, hvis I har ønsker til kommende indlæg. :)

Outfittet her er fra forleden, da vi besøgte byen Sòller. Jeg var hoppet i et par hørshorts, som jeg købte på det lokale marked hernede, en hørbluse fra Zara, taske fra Mango og flade sandaler. Lige så meget jeg afskyede hør, da jeg var teenager, lige så meget elsker jeg det nu. Det er så pænt og behageligt at have på i varmen. Måske er jeg bare blevet gammel og praktisk, haha… Er der nogen af jer, der er med mig? :)