mofibo, lydbøger, bøger online

FÅ 30 DAGE GRATIS ABONNEMENT TIL MOFIBO HER MED KODEN “CD2018” FREM TIL D. 14.10.2018

Jeg har haft kontorplads to gange før. Den første delte jeg med to fyre lige over den store H&M på Strøget for 4-5 år siden. På trods af alle gadesangerne, som man godt kunne have lyst til at give et lille sprøjt med en vandpistol engang imellem, var det sådan set meget hyggeligt. :) Jeg havde bare svært ved at få det brugt regelmæssigt og endte med at blive ugens gæst, før jeg sagde det op og rykkede arbejdspladsen hjem igen.

chloe-faye

Et par år efter mødte jeg Mette Marie til et event, vi faldt ligesom bare i hak og samme aften tilbød hun mig en kontorplads. :) Vi sad sammen i et par år og det var smadder hyggeligt. Jeg blev lidt bedre til at bruge det, end første gang, men ærlig talt syntes jeg faktisk, det var svært at finde en god rytme, da mit arbejde ikke er et kontorjob alene. Jeg skriver, tager billeder og filmer det jeg oplever og det der inspirerer mig. Så når jeg kom på kontoret, skulle jeg forinden have planlagt en masse, som jeg kunne sidde og arbejde med, redigere og skrive på. Det krævede en hel del forarbejde og derfor var det ofte nemmere at blive hjemme og arbejde.

cykel

Kort inden jeg fødte, sagde jeg pladsen op og har arbejdet hjemmefra siden da. Det fungerer faktisk rigtig godt. Jeg arbejder godt alene og ofte er jeg ude til møder osv., så det er faktisk sjældent, at jeg sidder for mig selv en hel dag.

Nu er der sket det, at jeg har fået mulighed for at få en ny kontorplads sammen med alle mine Confetti-damer inklusiv Mette Marie. Jeg måtte dog lige tænke mig om, før jeg sagde ja, fordi det netop har været svært for mig at komme ind i en god rytme med de kontorpladser, jeg har haft, og fordi kontoret ligger på Frederiksberg – en halv time på cykel hver vej. Men det var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til og jeg har besluttet mig for virkelig at give den en skalle og prøve at komme ind i en god rytme. Nu hvor jeg har fået Lily, kan jeg heller ikke tillade mig at arbejde hver eneste aften, så jeg tror, det bliver godt at få lidt mere rutine i hverdagen.

mofibo-abonnement-rabatkode

Derudover har jeg besluttet mig for, at få det bedste ud af cykelturen – den er jo en times “gratis” motion, de dage jeg er der, haha… ;) Indtil nu har jeg kørt turen hver onsdag, da vi har et ugentligt møde. Jeg kører langs søerne hele vejen og det er faktisk en virkelig smuk tur uden bilstøj og lyskryds. Jeg vælger at se det som lidt mig-tid, hvor jeg ikke kan blive fanget af telefonen eller computeren. Mange gange bruger jeg turen til at høre lydbog. Gennem flere år har jeg brugt Mofibo – de har virkelig et kæmpe udvalg af bøger og lydbøger. Her kommer et par anbefalinger…

I AM ZLATAN
Lige i øjeblikket hører jeg selvbiografien om fodboldspilleren Zlatan, hans opvækst og hvordan han er nået så langt. Det er normalt ikke en bog, jeg ville falde over, men Christoffer havde hørt den og anbefalede mig den. Den er virkelig spændende og så åbner den op for en verden, som jeg slet ikke kendte. Fortællestilen er meget gribende og jeg kan anbefale at høre den på engelsk – ellers kan I finde den under “Jeg er Zlatan” på dansk.

OPEN
Christoffer anbefalede mig også “Open”, som jeg hørte som lydbog for en måneds tid siden – en anden virkelig spændende selvbiografi om tennisspilleren Andre Agassi, om hvordan hans far har presset ham til at spille tennis, som han virkelig hadede og stadig gør. Det er en mega gribende lydbog, som jeg også hørte på engelsk. Kan varmt anbefales.

FACTFULNESS
På Mallorca gik jeg igang med Factfulness af Hans Rosling. En bog med en masse facts og statistikker om verden – det lyder måske tørt og kedeligt, men den er virkelig spændende. Jeg er cirka halvvejs i den og det har virkelig været en øjenåbner indtil videre… Den er virkelig spændende, morsom og relevant.

MERCEDES-SNITTET
Hvis I ikke allerede har læst/hørt den, kan jeg anbefale Mercedes-snittet af Anne Mette Hancock – den er endda oplæst af Mette Maries mand, Jon Lange. Jeg har siddet på kontor med Anne Mette, for det ikke skal være lyv og har også læst hendes første bog, Ligblomsten. Hun skriver super godt og fængende og hvis I er til krimier, kan jeg varmt anbefale dem begge.

Hvis I kunne tænke jer at prøve Mofibo og endnu ikke har været medlem, kan I få 30 dages gratis abonnement med koden “CD2018” lige HER. Jeg håber, I kan få gavn af den – om det så er til cykelturen, bilturen, ferien, når der skal gøres rent eller noget helt femte. :)

mofibo-abonnement