gennemsigtig-paraply4l3a98454l3a98234l3a9813

Sweater/Mango HER, frakke/Mango HER, nederdel Mango/HER, taske/Chanel, gummistøvler/Valentino, paraply/Ebay HER

Godaften allesammen og glædelig fredag. Da Christoffer havde barsel, var der ikke den store forskel på weekend og hverdag, men efter han er startet igen, glæder jeg mig enormt til weekenderne. :) Han kom tidligt hjem i dag og så hentede vi Lily sammen og hoppede i vandpytter på vej hjem – som I måske har set på Instagram? Så hyggeligt.

Jeg startede ellers eftermiddagen ud med at brænde både knækbrød og fladbrød på i ovnen, så jeg måtte starte forfra… Det var faktisk så irriterende, at jeg var nødt til at trøstespise en hel pose salte sild, haha… Men da det endelig blev færdig efter andet forsøg, blev det ret vellykket, så jeg deler snart et par opskrifter samt til den indiske & veganske gryderet, jeg lavede her til aften. Bare kald mig husmor, haha… God weekend.