instagram

1. Det fineste badeværelse spottet hos @petratungarden. Jeg får helt lyst til at male noget lignende på Lilys værelse.

2. Det fineste originale Chanel avisudklip spottet hos @fashionpost.dk. Hun har fundet det hos @reartdk, som sælger alverdens unikke, gamle udklip. Synes det er en ret sød idé at hænge op på væggen.

3. Jeg er så småt gået igang med at strikke en lille cardigan til Lily med kyndig vejledning fra min søde mor og er begyndt at finde teknikken. Jeg har allerede store planer om, at jeg vil blive god til det, haha… I så fald skal denne fine “Sorbet Bluse” være mit næste projekt fra @millefryd_knitwear.

4. Jeg ELSKER toasts og noget af det første, jeg investerede i, da jeg flyttede hjemmefra, var en toastmaskine. Jeg faldt over denne lækre, veganske version hos @simonejespersen forleden. Den vil jeg prøve at lave inden længe, mums… Perfekt på en kølig efterårsdag.

5. Vi overvejer, om vi skal sætte husdrømmen lidt på stand-by (selvom vi aldrig er gået all-in, men bare kigget), blive i lejligheden nogle år endnu og lave nyt køkken i stedet. :) Vi gad godt at lave noget i stil med dette fra @handcraftetinteriors. Så pænt.

6. Min veninde Linette ejer smykkermærket @nuitetlinette og laver de smukkeste smykker. Hun lancerer snart en ny “hoop” ørering, hvor man kan “bygge” mere på. Den er SÅ smuk. Her spottet på hendes lillesøster @josefinehj.

7. De pæneste støvler spottet på @sincerelyjules. Sådan et par kunne jeg godt tænke mig her til efteråret. :) De er fra @neiljrodgers.

8. Influenceren @aylin_koenig blev gift for nylig og jeg kunne ikke lade være at blive betaget af hendes tre (!!!) smukke brudekjoler.

9. Endelig er mit hår ved at være blevet rigtig langt, men hver gang @sannealexandra dukker op i mit feed, får jeg lyst til at klippe det kort igen og få et par lyse striber, som jeg havde for 5-6 år siden. :)