baby-jakke

Min lille mus ♡

strandstentaarn

Vi kom forbi en strand, hvor der var bygget utallige varder – altså sten stablet ovenpå hinanden i små tårne. De skulle efter sigende være et ønske om eller tegn på held og lykke og vi måtte naturligvis også bygge vores eget. :)

windy

Jeg var i gamle skindbukser fra Inwear, silketop fra Custommade, taske fra Chloé og frakke fra Oh by Kopenhagen Fur (frakken er modtaget i gave).

kogler

Nogen gange er de mest simple ting det bedste legetøj.

juno-the-bakery

Vi havde medbragt tebirkes og croissanter fra vores lokale bager, Juno the Bakery.

baeresele

En træt lille nisse på tur.

mor-og-datter

Glædelig mandag. ♡ Vi har været i sommerhus med svigerfamilien i weekenden og jeg tog mig den frihed at holde lidt fri. :) Selvom man brænder for det man laver, er det altså rart at koble af og tænke på noget helt andet engang imellem. Holde fri fra skærmen. Har I i øvrigt lagt mærke til den nye Iphone-opdatering, hvor man kan se, hvor længe man bruger den hver dag? Det var sørme en øjenåbner for mig, haha… Jeg forsøger at bruge min telefon mindst muligt foran Lily, men jeg må indrømme, at det kan være svært at lade den helt være. Den nye opdatering har været en venlig reminder om at bruge den endnu mindre. :) Man ser det ved at swipe til højre på forsiden af sin telefon, hvis I er nysgerrige. Ovenfor er lidt stemningsbilleder fra vores sommerhustur. Hvad har I brugt jeres weekend på?