klapvogn-babyzen-yoyopusle-taskebaby-vinterjakkepusletaske

Reklame links: frakke/H&M HER, læder leggings/Helmut Lang (lignende HER), taske/mit design for Markberg HER

fed-pusletaskeklapvognpusletaske-i-laeder

Jeg hentede Lily tidligt fra vuggestue i går, hvorefter vi kørte op til min mor i Nordsjælland. Hun havde lavet vafler med is og syltetøj og jeg fik helt flashback til min barndom, hvor jeg ofte fik samme “menu” i weekenden. :) Så hyggeligt. Efterfølgende gik vi en tur i nabolaget, hvor jeg også er kommet meget som barn. Det er helt utroligt, så flot naturen er i øjeblikket – suk, så længes jeg lidt tilbage hertil. :) Men for nu nyder vi vores byliv og “låner” lidt af naturen, når vi er hjemme på besøg.

Jeg lokkede min mor til at skyde et par billeder blandt alle de fine efterårsfarver. Jeg var hoppet i et temmelig simpelt og behageligt outfit. Man lærer pludselig at klæde sig mere praktisk, når man bliver mor, haha… Jeg kan slet ikke huske, hvornår mine fødder sidst har været i høje hæle og det har jeg det så fint med. :) På billederne har jeg også forsøgt at vise, hvordan den 2-i-1 taske, som jeg har designet for Markberg, både kan bruges som pusletaske på barnevognen og arbejdstaske til et helt normalt hverdagsoutfit. I øvrigt, tak fordi I har taget så godt imod den –  det er jeg virkelig glad for. I må have en skøn dag.