4l3a1183

Lily og jeg matchede i min mors hjemmestrikkede bluser. ♥

4l3a12264l3a1222

Flere af jer spurgte ind til Lilys strik på Instagram – opskriften er fra Millefryd Knitwear og hedder “Edith Bluse”.

4l3a1230

Min strik har min mor i øvrigt mere eller mindre freestylet, jeans er fra & Other Stories, taske fra Chloé og sneakers fra Tommy Hilfiger.

4l3a11964l3a1245-2far-datter

Elsker ♥

4l3a1213

I går tog Christoffer, Lily og jeg i Dyrehaven og gik en tur i det dejlige efterårsvejr. Jeg er kæmpe fan af det der “løvfaldssommer”. – Hvem er ikke det? :) Christoffer og jeg kiggede på dyr og alle efterårsfarverne, mens Lily mest af alt var optaget af små sten og pinde på jorden og de heste, der kom traskende forbi. Sådan en hyggelig eftermiddag. I dag skal vi i legeland med et vennepar og deres datter. Det har ingen af os prøvet før, så jeg aner ikke, hvad vi går ind til, haha… Men det lyder nu sjovt og jeg er sikker på, at Lily kommer til at elske det. :) Jeg håber også, I har hyggelige planer denne dejlige søndag.