instagram

1. @loucph har den hyggeligste Instagramprofil. Hun laver sine egne strikkeopskrifter og inden længe udkommer opskriften på denne smukke sweater. Jeg drømmer om, at blive så god til at strikke, at jeg kan lave denne. :)

2. @josephineaarkrogh viste for nylig sin søde lille datter i en overdel med en lille broderet tekst “love mum” fra firmaet @maisonlabiche. De har specialiseret sig i at brodere fine tekster på alt fra T-shirts og skjorter til babytøj, huer og sweatshirts. Man kan selv vælge, hvad der skal stå. Sådan en sød idé. :)

3. @gkstories inspirerer med lækre vegetariske/veganske opskrifter. Denne fyldige tomatsupper vil jeg prøve at lave inden længe. Jeg elsker suppe på denne årstid.

4. @mille_emilie viste for nylig et billede af dette lille børnekøkken fra @raadvadsnedkeri. Ej, men altså – er det ikke nuttet?

5. @me_and_mango har givet mig lyst til at besøge byen Porto i Portugal. Der ser simpelthen så smukt og dejligt ud.

6. Hvis vi en dag skal skifte en lampeskærm ud, kunne jeg godt finde på at vælge en fin velourskærm, som jeg for nyligt spottede hos @baliebalie_com.

7. Nu hvor det er æblesæson, får jeg helt lyst til at lave æbleparfait som @veganermor.dk har gjort det med chiagrød og granola. Det ser virkelig lækkert ud og kan vel både gå som dessert og morgenmad? :)

8. Hvis vi en dag skal flytte og have nye skabe, kunne jeg godt finde på at tyvstjæle måden @idestrup har lavet sine indbygningsskabe. Hun har fundet på det sejeste IKEA hack.

9. @kenzas giver mig lyst til at hoppe i buksedragter igen. :)