halloween-diy

I morgen er det officielt Halloween og flere af jer har ladet mig fortælle, at I skal fejre det i weekenden. :) Derfor tænkte jeg at dele lidt (u)hyggelig inspiration, som jeg selv er faldet over i løbet af oktober. Idéer som man kan gøre kunsten efter derhjemme, hvis man er lidt kreativ. Jeg håber, I kan bruge det til inspiration, når I selv skal til at pynte op, dække bord eller bage kage. :)

1. Den norske blogger, Camilla Pihl, har lavet de sødeste og nemmeste små spøgelser af blade, hvid spraymaling og sort touch. Sådan en sød idé til at lægge på en tallerken, når man får gæster eller hænge på en snor. – Se mere HER.

2. De sødeste små marengsspøgelser spottet hos Kanela y Limon. Godt nok er opskriften på kagen på spansk, men det er nu også mere idéen med at lave små spøgelser i marengs med chokoladeøjne – dem kan man jo sætte på enhver slags kage eller bare servere dem alene.

3. Prøv lige at se en fin idé. :) En plade chokolade med små spøgelser og stjerner. Det burde være rimelig nemt at gå til, selvom det ser fancy ud. Se mere hos Nicest Things.

4. En ny måde at lave græskar. De får et mere minimalistisk og moderne udtryk på den måde og det er noget nemmere end at sidde og skære ansigter. Det kræver bare lidt sort maling og en boremaskine. :) Idéen er set hos Design Sponge.

5. A Beautiful Mess har lavet den sødeste spøgelsesranke. Se hvordan HER.

6. Det må være den flotteste Halloweenkage, jeg nogensinde har set. :) Wauw… Lige som med marengsspøgelserne har jeg egentlig mest valgt at linke til kagen her pga. de søde chokoladeflagermus. De kan jo puttes på alle slags kager – forestil jer dem på en sød lille muffin eller på en klassisk cheese cake. Det kunne nu også være fint, hvis man ikke har mod på at begive sig ud i denne orange drøm af en kage. Se mere hos Preppy Kitchen.

7. Er de ikke bare fine disse små chokoladekugler? Hvis man er i tidsnød eller bare har lyst til at hoppe over, hvor gærdet er lavest, kan man jo købe romkugler hos bageren og dekorere dem med lidt fint Halloweenpynt. Find opskriften hos Eighteen85.

8. Norske Caroline Berg Eriksen har lavet den fineste vase ud af et stort græskar. Det er lige før, man har lyst til at have det stående året rundt. :) Find en DIY guide HER.