4l3a25004l3a2505

Reklame links: Levi’s/HER, HER & HER

Jeg tror endelig, jeg har fundet noget nær de perfekte lyseblå jeans. :) Jeg synes, det kan være svært at finde jeans uden stretch, der både er behagelige, sidder godt, har en pæn pasform og farve. Ofte synes jeg, de bliver for brede i benene, har en forkert vask, strammer de forkerte steder eller deler ballerne i to, haha… Undskyld mig, men I ved nok, hvad jeg mener. :)

Forleden faldt jeg endelig over et par, som faktisk lever op til det hele. Det er en 501 model fra Levi’s, som er lidt mere smal i faconen end deres andre 501 modeller. De hedder “Skinny Lovefool” og jeg synes, de har en super god pasform, er behagelige at have på og har en rigtig pæn vask. Bare et lille tip. :) Jeg har taget dem i længde 30 (er 174cm høj), så de lige stopper ved anklen – det synes jeg, er ret klædeligt og får benene til at syne længere. Nu vil jeg smutte ud og spise frokost med to veninder og vil også ønske jer en rigtig dejlig torsdag. P.S. Smut lige ind på Instagram og se mit seneste opslag – der sker STORE ting i morgen! :)