julefrokost-kjoler

Reklame links: 1. Esprit/HER, 2. Esprit/HER, 3. Ellos/HER, 4. Filippa K/HER, 5. Filippa K/HER, 6. Filippa K/HER, 7. & Other Stories/HER, 8. H&M/HER, 9. H&M/HER, 10. & Other Stories/HER, 11. H&M/HER, 12. Arket/HER

Glædelig første december, allesammen. Hvad skal I bruge jeres lørdag på? Måske sove længe, hygge rundt i nattøj og spise god morgenmad? Se en hyggelig julefilm og komme lidt i stemning? Jeg kan anbefale “The Christmas Chronicles”, hvis I har Netflix. Eller måske skal nogen af jer ud og svinge skørterne til en julefrokost i aften? De fleste julefrokoster ligger jo her i december, så på jeres opfordring har jeg derfor fundet 12 fine kjoler, som er super velegnede til julefrokost eller endda nytår.

Jeg er specielt lun på DENNE sag fra & Other Stories og overvejer stærkt, om jeg skulle forære den til mig selv og indvie den juleaften. :) Vi skal bruge lørdagen med Christoffers pap-mormor, kan man vel kalde hende. Hans morfar lever desværre ikke længere, man hun var hans “veninde”, som ældre mennesker jo ynder at kalde deres kærester, haha… Ret sødt. Vi er inviteret til æbleskiver og julehygge. Så Lily kan se frem til en hel eftermiddag med dikke dikke og niv i kinderne, haha… Kan I have en dejlig lørdag – hvad enten den står på sofahygge eller dans. :)