Reklame: Vi fik nogle ting sponsoreret til receptionen, som jeg har markeret med en stjerne*.

bloggere

Koneklubben aka Acie, Emily, Cathrine (lille fine Eddie) og mig :)

bryllups-bog

 A Table Story* havde hjulpet os med at dække det smukkeste bord. Ej, men altså… Det var virkelig fantastisk fint. Ønsker mig selv det smukke “Flora” stel fra Royal Copenhagen… – Det pynter bare på alle borde.

bryllupsboghotel-danmark

Skåååål… :) – Moët & Chandon* serverede lækre bobler.

a-table-storymin-familie

Min søde farmand og storesøster kiggede også forbi ♡

bryllupskage

Den smukkeste (kæmpe) kage fra Kagekompagniet*… – Som Acie og jeg skulle bære henover et vådt køkkengulv og ned af en masse trapper for at få den på plads på bordet… Tror I lige, vi fik sved på panden? Haha…

underskrift

Jeg øvede mig på min underskift i går, så jeg var klar til i dag. Jeg har haft den samme underskrift, siden jeg var 10 år gammel og den er simpelthen så grim, så jeg måtte lige forny den en smule, haha… – Stadig lidt grim. :)

emily-salomon

Jeg er hoppet ud af smykker, blazer og stiletter, sidder her i sofaen i mit hyggetøj, spiser chokolademandler og vampyrvingummi og glæder mig over dagen i dag. Vi holdt reception på Hotel Danmark* i anledning af udgivelsen af vores bog “BRYLLUP something old, something new, something...”. Vi havde inviteret pressen, influencers og den nærmeste familie til bryllupsreception med bobler og bryllupskage. Ih, hvor var det dejligt at fejre, skåle, kramme og snakke…

Jeg fik helt lyst til at blive gift igen – med samme mand, selvfølgelig. ;) Man kom helt i bryllupsstemning. Christoffer og jeg taler faktisk lidt om at gifte os igen en dag og holde en stor fest… Det behøver ikke at være samme store opsætning som første gang, men at have alle ens yndlingsmennesker samlet til en hyggelig fest vil vi gerne prøve igen. Måske når vi har været gift i fem år – eller måske 10. Vi får se… Kunne I finde på det? :)