blogger

Jeg sad tidligere i dag og kiggede mine arkiver igennem og faldt over en masse outfits fra 2009 og 2010. Bloggens spæde start. Ej, hvor er det sjovt at se tilbage på. Jeg var lidt mere modig med min stil dengang, kan jeg godt se – jeg var hverken bleg for at hoppe i en trevlet kjole, have turban på eller store sløjfer i håret, haha… Samtidig er der flere af ovenstående outfits, som jeg godt kunne se mig selv have på i dag. Blandt andet ruskindsvesten med læderjakke og skinny jeans og det outfit med denimshorts, blonde t-shirt og brun lædertaske, som jeg havde på første skoledag på studiet. :) Er der nogen af jer, der har fulgt med så længe, at I kan huske billederne “On the blue spot”, som jeg kaldte den serie? I en periode tog jeg altid billeder på en blå dørmåtte foran min hoveddør. Jeg slæbte den endda med til Paris for at få taget et billede på den – se bare HER. Haha… Sjove minder.