ganni-sweaterganni-stri

Godmorgen allesammen og glædelig søndag. Håber I nyder weekenden? Senere i dag kommer min mor forbi og passer Lily, da hun har arrangeret en overraskelse for Christoffer og mig. Jeg aner ikke, hvad det drejer sig om – det eneste hun har sagt er, at det er noget, vi nok ikke selv kunne have fundet på at arrangere. :) Jeg er meget spændt på, hvad det er for noget.

Jeg er hoppet i en ny yndlings sweater fra Ganni. Jeg elsker den model og købte den også i lyserød for snart halvandet år siden – jeg har virkelig brugt den meget, så selvom den var pebret, har den efterhånden tjent sig ind. Denne er erhvervet fra Me & the Met. Hvis I ikke kender sitet, bliver jeg nødt til at understrege, hvor smart et koncept det er. De har mærker lige fra Stine Goya, Ba&sh, Lovechild og Iro til Filippa KStorm & Marie og By Malene Birger – virkelig mange fine ting at vælge imellem. Til foråret får de endda også børnemærker i sortimentet. Nu kommer det helt geniale – hvis man bor i Storkøbenhavn, leverer de til ens dørtrin hele ugen helt gratis med 1-times intervaller. Så hvis man skal til julefrokost fredag aften og har tøjkrise kl. 17, kan man altså skynde sig at bestille en kjole og få den leveret kl. 18. Er det ikke smart? De leverer selvfølgelig også uden for Storkøbenhavn – bare med almindelig levering.

I samarbejde med Me & the Met har jeg fået lov til at give jer en rabatkode, som giver hele 40% rabat på hele sortimentet på nær nyheder og udsalgsvarer – det er også under den kategori, at jeg fandt denne Ganni strik. Find alt hvor rabatkoden virker HER. Koden er “Christina40” og gælder indtil d. 23. december. :)

GIVEAWAY: samtidig har I nu muligheden for at vinde et gavekort til Me & the Met på hele 1500 kr. Konkurrencen foregår på Instagram HER, hvor I også kan læse de meget simple regler for deltagelse. Hav en rigtig dejlig søndag.