operaen-flagermusen

Kan I huske, at min mor havde en overraskelse til os sidste år i december? Ellers kan I se, hvad jeg taler om HER. I går overraskede hun os sørme igen – det eneste vi havde fået at vide var, hvornår vi skulle reservere en dato og at vi skulle klæde os lidt pænt på. En halv time før vi skulle afsted, fik vi lov at åbne en kuvert, hvor der lå to billetter …….til operaen! Ej, det var sådan en dejlig overraskelse – specielt fordi hverken Christoffer eller jeg havde været der før.

Vi så en operette, der hed Flagermusen, som var meget mere “let” og humoristisk, end hvad jeg ellers forbinder med opera. En form for teater, hvor de også taler helt normalt sammen med opera ind imellem. Det var SÅ godt og smukt med de vildeste kulisser og kostumer. Vi fik en rundvisning inden forestillingen og det kan jeg varmt anbefale, at man gør – det var sjovt at komme om bagved og se hvordan det hele fungerer. :) Nu vil jeg hoppe i seng – kan I sove godt, piger.