nytaarsaften

Hej piger. Godt nytår til jer allesammen. <3 Vi skal fejre det med to vennepar og vores i alt fire børn, god mad og hygge. :) Det skal nok blive festligt – omend noget mere stille og roligt end for et par år siden, hvor vi ikke havde børn, men det passer mig nu meget fint. Vi har lavet appetitvækkere og desserten klar og er lige hoppet i nytårsklunset.

Samtidig vil jeg benytte lejligheden for at sige tak fordi I følger med og engagerer jer så meget både her på bloggen, på Instagram og ikke mindst på Youtube. Det betyder uendelig meget. I er de bedste læsere, man kunne ønske sig. Tak. <3 Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt år sammen med jer. Det bliver nyt og spændende på så mange måder og jeg glæder mig til at tage jer med på eventyr. Der er specielt én ting, som jeg glæder mig til at løfte sløret for… Tak fordi I følger med og GODT NYTÅR. <3 Jeg håber, I kommer rigtig godt ind i det nye år.