nytaarsaften

Et lille familiefoto. :) Vildt at tænke på, at vi er fire på billedet næste år. ♥

nytaar-med-boernnew-years-eve-with-kids

Nytår med børn = hygge og legetøjskaos. :) Lige som det skal være.

hummersuppepapkassebil

Lily var helt vildt med bilen her, som de selv havde lavet ud af en gammel papkasse… Nogen gange kan det dyre legetøj bare være ligegyldigt. ;)

nytaarsmenunytaar-boern

To fine nytårspiger. ♥ Der er kun 7 uger mellem dem.

dessert-nytaar

Vi stod for desserten – brownie med hindbærskum, friske bær, vaniljeis og et lille hjemmelavet chokoladeskilt med “2019”, selvfølgelig. :)

nytaarsudklaedning

Her er lidt billeder fra vores nytårsaften. Vi holdt det som sagt med to vennepar og vores i alt fire små piger. Det var super hyggeligt og børnene havde også en virkelig god aften. Alle er under fire år, så de havde en fest med at skubbe hinanden rundt i papkasser og små biler. Det er noget helt andet at holde nytår som småbørnsforældre. Middagen bliver delt lidt op, når man skal putte børn på forskellige tidspunkter og vi endte derfor med at spiste dessert kl. 02 om natten, haha… Selvom det ikke gik op i druk og dans på bordene, var det faktisk ret festligt og vi endte med først at komme hjem i seng kl. 06 om morgenen. :) Hvordan var jeres nytårsaften?