mest-laeste-indlaeg-blog

Jeg har gennemgået mine trafiktal for 2018 og her er derfor de ni mest læste indlæg fra året der gik. Det er sjovt at se, hvad I har fundet mest interessant – nogen gange bliver jeg overrasket. :) Det kunne være dejligt at høre, hvad I kunne tænke jer at se mere af i 2019 eller om I har idéer til helt andre vinkler?

1. “En stor forskrækkelse” – et indlæg om en nat, vi måtte tage på hospitalet med Lily.

2. “Min krop efter fødsel” – ærlige billeder af min mave fra da jeg var højgravid til to uger efter, jeg fødte Lily. Det er utroligt, hvad kvindekroppen er i stand til.

3. “Søndags Q&A” – her svarer jeg på fem spørgsmål om alt fra parforhold til blogging. Et koncept jeg havde planer om at udgive ugentligt, men jeg har faktisk glemt det lidt igen. Da det åbenbart har været populært, tror jeg, at jeg vil tage det op igen. :)

4. “VLOG, fjollerier i Føtex” – en hverdagsvlog fra en tur i Føtex, hvor Lily blandt andet får det vildeste grineflip.

5. “VLOG, Lily 1 år, fest, minder & fødsel” – en hyggelig video fra Lilys 1-års fødselsdag. Det er en af de mest sete på min Youtube kanal med 431.000 views.

6. “Lily & vuggestue” – mine tanker omkring vuggestuestart.

7. “Billedredigering før & efter” – er det mon noget, I vil se mere af?

8. “At føle sig som den værste mor” – et indlæg om engang, jeg ikke var opmærksom nok.

9. “Vores jul & småskøre familie” – om vores anderledes måde at holde jul.