instagram

1. Smukke @rikkemay i fin kjole fra Jasper Living. Jeg tror, at jeg må have mig sådan en kjole til sommer, når maven har vokset sig stor og ingenting længere passer. Den ser rar og luftig ud og jeg kan lige forestille mig den til flade sandaler og en stråhat på vej til stranden.

2. Jeg faldt over disse edamamedeller hos @pernillerosenkilde.dk. De må prøves snarest. Jeg tænker, man også kan bruge dem som pålæg på en rugbrødsmad med pesto under. Haps haps… Find opskriften HER.

3. Fineste sengegærde fra @coop_homeliving. De er faktisk begyndt at lave utrolig mange smukke ting til budgetvenlige priser – se også pufferne HER.

4. Når vi en dag skal flytte og måske ikke længere har mulighed for et walk-in-closet, så gad jeg godt at have indbygningsskabe som disse i en fin lysegrå farve med guldgreb. De er lavet af @davidpepke, hvis I er nysgerrige.

5. Det sejeste glitterbælte set hos @fannyamandanilsson – det er vist fra Na-kd, men totalt udsolgt, men jeg har fundet et der ligner på en prik fra Aliexpress HER. Det er både “too much” og mega cool på samme tid. :) Kan godt lide stylingen med jeans og en hvid T-shirt.

6. Fra glimmerbælter til amme bh’er. ;) Da jeg fik Lily, havde jeg kun nogle halvkedelige basis amme bh’er fra H&M, men denne gang tror jeg, at jeg vil anskaffe mig lidt finere slags, så man kan føle sig pæn fra inderst til yderst. :) Jeg spottede for nylig denne hos @enula9 – min yndlings “morbutik”.

7. Min søster tippede mig for nylig om brandet @lirika-mataoshi. De laver de fineste glimmerting. Jeg er vild med disse festlige kjoler, som man også kunne style uden på et par jeans. :)

8. Det sødeste dukkehus spottet hos @sanna.emilie. Jeg tror, at Lily ville elske at have sådan et, når hun bliver lidt større. Hun er allerede fuldstændig vild med dukker, dukkevogne og hvad der dertil hører. Nogen der ved, hvor det er fra?

9. Jeg er ret pjattet med mærket @svaertfint, som laver børnetøj med kun 100 styks af hver style. Inden længe lander denne fine kjole på webshoppen og jeg tror, at Lily er nødt til at eje den. :)