fostervandsproeve

Jeg sidder herhjemme i mit hyggetøj og læser alle jeres søde beskeder igennem på Instagram. Af hjertet tak. Som de af jer der også følger med dér, måske allerede har set på min Instagramstory i dag, har vi endelig fået et svar på fostervandsprøven. Eller det vil sige et delvist svar… Jeg fik endelig fat på en læge i dag, som kunne fortælle mig, at alle undersøgelser af babys gener, har vist sig at være normale. Vi er så glade og taknemmelige og der faldt en stor sten fra hjertet ved den besked. Jeg var så bange for, at de ville vende tilbage med en besked ala “vi kan se, at der er noget med generne, men ikke hvad det er“, hvilket de nogen gange er ude for. Og hvad stiller man så op? Så det er en kæmpe, kæmpe lettelse.

Vi kan dog ikke ånde helt lettet op endnu, da vi fortsat afventer svar på testen om cystisk fibrose og lussingesyge. De havde endda svaret på lussingesyge liggende, men der var ingen læger, der havde tid i dag til at overlevere det. Det er helt utroligt, så travlt de har på hospitalerne. Det er skræmmende. Derfor må vi vente til i morgen med forhåbentlig at få svar på dem begge. Vi er som tidligere nævnt lidt nervøse for lussingesyge, da de kan se i mine blodprøver, at jeg har haft det, men ikke hvornår i livet… Lily havde noget udslæt og rødme for nogle måneder siden, som vi set i bakspejlet godt kunne mistænke at have været det, men aner det virkelig ikke. Vi krydser, håber og tror på, at alt er godt.