babyChristoffer skulle rejse med arbejdet i forrige uge. Jeg ved ikke, om kufferten mindede Lily om troperne, men hun skyndte sig ihvertfald at klæde sig ud, da hun så den, haha… Søde og skøre lille pige. <3

photoshootvoldsramte-kvinder-kampagne

Som I måske så i min Insta Story for nylig, havde jeg sagt ja til et velgørenhedsprojekt og deltog derfor i en fotoskydning sammen med Danner og en håndfuld andre influencers. Kampagnen blev sat i værk for at sætte fokus på voldsramte kvinder, så flere forhåbentlig får lyst til at søge den rette hjælp og komme ud af de voldelige forhold. Det var ret voldsomt at deltage i, da vi skulle lade som om, at vi blev slået og sminket efter omstændighederne. Det så meget livagtigt ud… Skræmmende.

ansigtsmaling

Hentede forleden en meget sød og betuttet tiger nede i vuggestuen. <3

gravid

Et lille billede af babybulen fra en rodet morgen i vores walk-in-closet.