Godaften allesammen. Jeg håber, I har haft en dejlig weekend. :) Vi brugte lørdagen i Nordsjælland, hvor vi først spiste frokost hos min mor og efterfølgende tog på et lille visit hos min far og hans kæreste. I dag har vi haft et vennepar og deres søde datter på besøg til brunch, gået tur i Nordhavn, spist pizza til aftensmad og nu sidder vi og slapper foran flimmeren.

Det lyder jo ret hyggeligt altsammen og det har det også været, men jeg har nu også brugt weekenden på en masse praktiske gøremål og arbejde – både den sjove og mere kedelige slags. Jeg fik f.eks. klaret både rengøring, tøjvask, oprydning og derudover lavet en masse bilag og regnskaber, som jeg fik afleveret til min søde revisorfar. Jeg synes, det er noget af det kedeligste, så jeg får altid trukket det lidt for langt ud… Så hænger det over hovedet som en sort sky, i stedet for at man bare får taget sig sammen og klaret det. Kender I den følelse, når der er noget, man bare ikke gider? Det vil jeg forsøge at lave om på. Et februar-fortsæt om man vil – man behøver jo ikke vente helt til nytår med de fortsætter. :)

Jeg har også brugt weekenden på at klippe videoen her sammen. Mit første shopping haul nogensinde. Jeg har nemlig fundet en masse fine styles hos Chiquelle, som jeg viser i brug. I kan samtidig finde en rabatkode i videoen, som giver hele 20% på deres webshop. Jeg håber, I synes om den. :) Kan I have en rigtig dejlig søndag aften.