modeblog

Reklame links: 1. Jane Kønig/HER, 2. Vagabond/HER, 3. Asos/HER, 4. Na-kd/HER, 5. Na-kd/HER, 6. Other Stories/HER, 7. Hermine Hold/HER, 8. Jane Kønig/HER, 9. Na-kd/HER, 10. H&M/HER, 11. H&M/HER, 12. H&M/HER, 13. Soft Goat/HER, 14. Na-Kd/HER, 15. Nelly/HER, 16. Pieces/HER, 17. Nelly/HER, 18. Ganni/HER, 19. Asos/HER, 20. Jane Kønig/HER

Jeg sad og scrollede forskellige webshops igennem for inspiration her til formiddag og faldt over en masse lækre sager. Det bugner jo med forårsvarer i øjeblikket og selvom det regner og blæser udenfor, mens jeg sidder her i min store striktrøje og skriver dette indlæg, kan jeg ikke lade være med at glæde mig til foråret, som jo altså lurer lige om hjørnet. :) Specielt er jeg vild med DENNE nederdel, som jeg tror, ville gøre sig godt sammen med DENNE strik. DENNE grønne sag er også rigtig fin, synes jeg. :) Egentlig bare det hele, haha… Har I nogen favoritter?