isoteket

Humøret når du for første gang nogensinde får lov at få din egen is. ♥ Vores favorit isbutik har nemlig åbent igen – Den hedder “Isoteket” og ligger på Randersgade (Østerbro). Det kan anbefales, hvis I kommer forbi en dag…

Processed with VSCO with e1 presetProcessed with VSCO with e1 preset

Vi havde familie på besøg til brunch i går og serverede hjemmebagte boller med forskelligt pålæg (ost, marmelade, peanutbutter, osv.), smoothie på soyayoghurt, banan og blandede bær med honningristet müesli og friske bær på toppen og en appelsinsalat med granatæble og mynte. Haps… Det er blevet lidt en tradition, at vi disker op med denne menu, når vi har brunchgæster – nemt og lækkert.

gravid-uge-32

Babybulen vokser og vokser ♥ – kjolen er i øvrigt fra Month of May og modtaget i gave.

Processed with VSCO with e1 preset

Eftermiddagslur med hende her er det bedste. ♥ – Når hun ellers gider… ;)