brudepar-1

Godmorgen allesammen. Jeg faldt over en bryllupsprofil på Instagram forleden og kom til at tænke på, hvor hyggeligt det er at læse og se billeder fra andres bryllupper. Derefter slog det mig, om nogen af jer derude, kunne have lyst til at dele lidt fra jeres egne bryllupper her på bloggen? I er så mange seje og inspirerende kvinder derude bag skærmene og jeg er sikker på, at I har en masse spændende at dele ud af. Det kunne være så fedt at læse om alt fra de helt budgetvenlige bryllupper til slotsbryllupperne, DIY projekter, se jeres fine kjoler, hår og makeup eller noget helt femte. Hvordan I hver især har gjort det, hvad I har fokuseret på – billeder fra den store dag. Hvis I skulle have lyst, så send mig endelig en mail på christinadueholmbryllup@gmail.com og så tager vi den derfra. :)