boerne-jakke

…Den sødeste lille dame jeg kender med rugbrødshaps i den ene hånd og ny jakke fra Zara. Er den ikke nuttet? :)

blomster

Vi startede lørdagen ud med at tage ud og se vores venners nye fine hus. Vi havde medbragt blomster, croissanter og kardemommesnurrer. :) Efterfølgende tog jeg til reunion med min folkeskoleklasse. Flere af dem har jeg været veninder med siden børnehaveklassen, og er det stadig, men de af os, der ikke havde ses i mage år, faldt også i hak med det samme. Sådan er det nok ofte, med dem man er vokset op med. Man kender ligesom hinandens personligheder og værdier inderst inde, selvom man ikke har ses i mange år. :) Simpelthen så hyggeligt at se dem igen.

bibliotek

Søndag formiddag tog Christoffer og Lily på biblioteket, læste bøger og legede, mens jeg fik klaret en masse arbejde… De sendte mig dette billede, så jeg ikke følte mig helt udenfor hjemme foran computeren. :)

dyrehaven

Søndag eftermiddag blev tilbragt med gåtur i Dyrehaven med mine to. Jeg glæder mig til, at det bliver en anelse varmere – så skal vi holde skovtur derude, har vi besluttet. :)

casual-outfit

Afslappet søndagskluns…

kartoffelmos-vegetarisk-sovs

Det var virkelig ikke særlig fotogen aftensmad, vi lavede i går, men det smagte noget bedre, end det så ud, haha…  Kartoffelmos med en sovs af flåede tomater, løg, hvidløg, brune svampe, gulerod, broccoli, havrefløde, chili, timian, oregano og et drys frisk persille, haps! Nemt og lækkert.