havefestroed-kjolehappy-babyrodebjer-dress4l3a0946rapsmark-1salat4l3a49874l3a5210skumfiduser-paa-grillbaby-1-aargul-kjolesunsetwhite-dresspizza-1baby-girl-1hvid-kjolehund

Ih, hvor jeg glæder mig til sommer – mest fordi jeg næsten ikke kan vente med at møde vores lille dreng, men selvfølgelig også til sol, bare ben, strandture og den slags. I år 2017 hvor Lily blev født, skinnede solen nærmest kun 4-5 dage i løbet af sommeren og den ene var selvfølgelig på hendes fødselsdag. :) Resten af perioden regnede det… Man kan jo håbe, at vi er lige så heldige i år med vejret, som vi var sidste år. Her er ihvertfald lidt minder fra 2018, hvor det føltes som om, at solen skinnede fra maj til september og den stod på en masse strandture, hygge i svigerforældrenes have, sommerhus, masser af is og lune aftener. Jeg håber, vi får lidt af det samme i år – specielt når vi skal ud og trave med barnevognen igen til juni, hvor vores lille dreng melder sin ankomst. :)