weekend

Godaften allesammen og glædelig påske. Jeg er netop vågnet efter at være faldet i søvn sammen med Lily, da jeg skulle putte hende. Klassisk. :) Vi har været alene hjemme hele dagen, da Christoffer er til polterabend. Som I kan se, kom vi ud af døren med aaaalt for meget tøj på, da vi skulle i Fælledparken tidligere. Det er svært at vurdere temperaturen ved bare at stikke en arm ud af vinduet. :) Livet på tredje sal, haha… Sikke et forårsvejr, vi har fået. Yay!

De seneste par dage har vi brugt på at rydde op og gøre forårsrengøring herhjemme, mens Lily blev passet hos farmor og farfar… Wow, det greb om sig, men nu er det klaret og det er sådan en dejlig følelse. I morgen står den på påskefrokost hos min moster og mandag har vi aftalt bare at være os tre, hygge og nyde den sidste fridag. Hvad har I af planer de næste dage?