instagram

1. Den pæneste strandkjole fra @mondayswimwear spottet hos @sincerelyjules, som inspirerer mig stilmæssigt gang på gang. Hun har en meget afslappet stil, men altid med et lille tvist i form af detaljer, farver eller materialesammensætninger.

2. @pernillerosenkilde.dk delte forleden billedet af disse lækre falafler, som jeg vil prøve at gøre hende kunsten efter snarest. Vi spiser nemlig temmelig mange falafler herhjemme, men oftest går det lidt hurtigt og så køber vi dem fra Urtekram på frys, som i øvrigt er super gode, men Pernilles opskrift ser super lækker og nem ud, så den må prøves af inden længe – I kan finde den på hendes blog HER.

3. Jeg faldt for nylig over @creativewooddk, som er en virksomhed, der har specialiseret sig i at lave bordkort, skilte, menukort, kagepynt, osv. til fester, bryllupper og den slags. Det er simpelthen så gennemført og klart noget jeg kunne forstille mig at benytte, når vi skal holde fest igen.

4. @marokk.dk laver simpelthen de pæneste fliser. Når vi en dag skal flytte og sikkert lave nyt badeværelse, kunne vi godt være fristede til at bruge fliser fra dem på enten væg eller gulv.

5. En anden der inspirerer mig stilmæssigt er @andicsinger. Hun ser altid så “effortless chic” ud. Jeg er virkelig begyndt at glæde mig til, at kunne passe mit eget tøj igen. :) Der er 43 dage til termin i dag…

6. @gypsea_lust har givet mig lyst til at besøge Indien igen med alle sine fortryllende billeder derfra. Jeg var i Goa med min mor i 2013 og det var virkelig et fantastisk sted. Se et par billeder fra vores tur HER.

7. Jeg vil snart prøve at bage boller med surdej og @cathrinebrandk har et hav af lækre opskrifter. Jeg tror, at jeg vil forsøge mig med disse “æltefrie surdejsboller”, som hun kalder dem, til at begynde med.

8. De fineste små bamser fra @cuddleandkind. De er håndstrikkede og for hver solgte bamse, donerer de 10 måltider til børn i nød. Så fint tiltag, synes jeg.

9. De fineste sengelamper spottet hos @baremalin, som i øvrigt bor virkelig pænt. :)