bryllup-bog

Find bogen HER (reklame link)

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og bryllupsinvitationerne er garanteret begyndt at dumpe ind ad brevsprækken? Samme år som vi selv blev gift, skulle vi til hele seks andre bryllupper på under tre måneder. De måneder var tæt pakket, da vi selvfølgelig også deltog i alle polterabender. :) Det var en festlig sommer. Vi har “kun” et enkelt bryllup i kalenderen i år. Det finder sted om tre uger og som højgravid er jeg allerede begyndt at skruple over, hvad jeg skal have på, haha…

Men jeg glæder mig enormt meget – bryllupper er bare de bedste fester. Hvis I nu selv skal giftes eller én I kender, så læs med videre… Som den flittigere læser ved, udgav Acie, Cathrine, Emily og jeg bogen “BRYLLUP – Something old, something new, something…” tilbage i november. En bog som vi alle savnede og havde haft glæde af, da vi selv skulle giftes og planlægge et bryllup og som ikke rigtig er at finde på markedet. En guide til at planlægge den måske største fest i ens liv, brylluppet. Den er spækket med personlige erfaringer, fortællinger og gode råd fra vores fire vidt forskellige bryllupper.

bryllupsbog

Den er nogenlunde bygget op over en bryllups-timeline og vi kommer rundt om stort som småt  – lige fra location, ringe, kjole, beauty, brudebuket og morgengave til DIY projekter, borddækning, fotograf, brudevals, polterabend og meget, meget mere. Undervejs kommer vi med ærlige råd og deler vores bedste tips og tricks til den store dag. Den er blevet ret fin, hvis vi selv må sige det. ;)

GIVEAWAY: På Instagram har jeg oprettet en giveaway, hvor I kan smutte ind og deltage, hvis I kunne tænke jer at vinde bogen. Jeg har sat to styks på højkant… Deltag HER.

bryllups-planlaegning