modebloggernike-air-max-axiscykelblomster

Reklame links: frakke Na-kd/HER (modtaget i gave), bluse/H&M HER, jeans/Zalando HER, sneakers/Nike HER, taske Gucci/HER

Her er et par outfitbilleder fra i eftermiddags, som jeg lokkede Christoffer til at skyde, da vi fulgtes ud af døren. Han skulle hente Lily i vuggestuen og videre til svømning med hende og jeg var på vej ud for at mødes med et par veninder på en café til lidt pigehygge og lemonade i solen. Det er det dejlige ved at bo i byen – alting er lige rundt om hjørnet og det er nemt at mødes på en café i et par timer. Det ville jeg helt klart savne, hvis vi flyttede ud… Bylivet, energien og praktikken. På den anden side ville det også være dejligt at kunne åbne en dør og gå direkte ud i en have. Jo, vi kigger skam stadig. Hver eneste dag… Både på huse og lejligheder – selvom vi ikke er helt afklarede med, hvor vi gerne vil ende. Når det rigtige sted dukker op, kan man nok mærke det, håber jeg.

Jeg var hoppet i et temmelig simpelt outfit – en tynd uldfrakke, hvid skjorte og mine nye sneakers. Jeg har længe været på jagt efter et par lyse sko, der kunne passe til det meste og måtte straks klikke disse hjem, da jeg faldt over dem online forleden. Jeg tænker, at de også bliver fine til kjoler og brune sommerben. Elsker at sneakers er blevet sådan en stor trend de seneste par år. Det er bare så behageligt. ;)