sort-kjolefest-kjolesorte-sandaler

Reklame links (tøjet er modtaget i gave): kjole/Arket HER, blazer/Arket HER, sko/Arket HER, taske/Chanel

Godaften allesammen. Her er et par billeder fra i aftes, hvor Christoffer havde inviteret mig og babybulen ud at spise. Vi havde puttet Lily i barnevognen, så vi kunne få lidt alenetid, mens hun sov. Vi havde faktisk puttet hende i lillebrors barnevognsdel i vores nye søskendevogn… Hun ville gerne derned og ligge, selvom det blev med let bøjede ben, haha… Jeg tror, hun synes, det var hyggeligt at ligge inde i sådan en lille hule.

Jeg var hoppet i en sort simpel kjole, en oversize blazer og et par fine sandaler – altsammen fra Arket. I øjeblikket kører de en kampagne, hvor de har sat udvalgte kjoler ned med 20% HER – blandt andet den jeg havde på i aften. Jeg synes, de har så mange fine ting og jeg har efterhånden en hel del derfra. Skjorten HER, som mange af jer spørger ind til, når jeg har den på, er også derfra – jeg måtte eje den, efter jeg så min søster i den. :) Kan I have en skøn torsdag aften.