sommer

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. ASOS/HER, 3. Arket/HER, 4. Arket/HER, 5. Arket/HER, 6. Arket/HER, 7. Filippa K/HER, 8. Flattered/HER, 9. Gina Tricot/HER, 10. Arket/HER, 11. H&M/HER, 12. H&M/HER, 13. Gina Tricot/HER, 14. Arket/HER, 15. Converse/HER, 16. Arket/HER, 17. Hermine Hold/HER, 18. Jane Kønig/HER

Godmorgen allesammen og glædelig lørdag. Vi skal som sagt holde loppemarked i morgen, så vi brugte hele aftenen i går på at pakke os sammen og gøre klar – og vi fortsætter senere, når vi er hjemme fra fødselsdag. Det er altså lidt et cirkus med en højgravid mave, må jeg indrømme og stakkels Christoffer måtte bære det meste ned fra loftet selv, haha… Men det skal nok blive hyggeligt. Lad os håbe, at jeg ikke går i fødsel midt under loppemarkedet. :)

Jeg sad forleden og surfede rundt på nettet og faldt over en masse fine sommersager. Jeg synes, der er så mange fine ting for tiden og det frister garanteret endnu mere fordi, at jeg ikke kan passe det, haha… Jeg overvejer dog stærkt, at klikke kjolen HER fra Arket hjem, da den både kan bæres med og uden tyk mave. Jeg håber, I kan bruge collagen til inspiration. God lørdag til jer alle.